Nareszcie! Na tę wieść czekałem jak na wypłatę! Więc jednak ta recenzja PC Gamera to święta i niezbita prawda. Chłopaki, dajcie szampana i jakieś szkło!
Todd Hollenshead, szczęśliwy tak jak i my, podał, że złoty master disc (a właściwie trzy mastery) powędrował właśnie do tłoczni, gdzie będzie się powielał, powielał i powielał, aż nadejdzie ten piękny dzień, 5 sierpnia, i pudełka zagoszczą na sklepowych półkach. Oczywiście w Stanach. No, jakby nie było, spełniło się moje proroctwo z poprzedniego newsa - 3 tygodnie, jak w mordę strzelił.
Po Amerykanach pierwsi dostaną DOOM III Brytyjczycy - już dzień później. Światowa premiera odbędzie się w piątek 13 sierpnia. Niestety, Todd od razu zastrzegł, że w Polsce, Rosji i kilku innych krajach owa data będzie inna - id Software nie ma wpływu na tempo lokalizacji, niestety. Natomiast nie wiemy czy firma LEM (która nie ma wpływu na id Software, a przyczyny opóźnień nie zawsze leżą po stronie polskiego wydawcy) się pospieszy z pracami nad wersją PL, by zdążyć z terminem. Jedno jest pewne LEM pokazał nam już klasę lokalizując pierwszego KOTORa - Star Wars: Knights of the Old Republic, to może i teraz się uda...
Tytuł jest dość gorący i powoduje podniecenie, ale na pewno się doczekamy i będziemy bawić się od rana do nocy itd....
Czy to wkręta czy powaznie ???Jesli to by było prawda to super a jesli nie to kiepsko
mnie w ogóle nie obchodzi premiera tej gry nie podniecam sie nia jak reszta wole pograc colina albo w fife...FPP mnie nie jara wszedzie to samo i ten surrealistyczny swiat mnie odpycha
tobie to fajnie!Jesli mam procek 2,2 ghZ myslicie ze wystarczy czy nie musze zmienic bo karte 100% bo mam słabą.
Zalecana konfiguracja to proc 2Ghz, radek 9800 i chyba 512mb ram, a co do karty to podobno chodzi od gf 4mx w zwyz, ale nie sadze by na takiej karcie cos mozna bylo zobaczyc.
Napewno doom3 bedzie wydarzeniem, ale nie sadze by byl jakim przelomem - za dlugo go robili i konkurencja wiekszosc ciekawostek juz posiada. Poza tym znow te zamkniete korytarze.....
Kiedy wyjdzie demo!! ??
To nie jest demo tylko wersja ALPHA a ktorej bylo juz glosno. Ja mowie o oficjalnym, skonczonym, dopracowanym demie. Czy pojawi sie w sieci rowno z premiera 3/5 sierpnia? A moze wczesniej...
Ja jestem podjarany tym tytulem. Co prawda wczesniej nie wyczekiwalem na niego zbytnio. Jednak od kiedy mam nowy sprzet nie moge sie doczekac tego DOOMa! IMHO nie bedzie to jakas przelomowa gierka ale sieczka i psychoza moze byc niezla Czuje, ze bedzie to kolejny benchmark w testach kart graficznych
Mam tylko nadziej, ze moj komp pociagnie to przynajmniej na 800x600...
shacker napisał/a:
Poza tym znow te zamkniete korytarze.....
W zamknietych przestrzeniach moze byc wiecej detali
A mi się wydaje że to będzie lipa... moze grafika będzie przyciągać ale uzytkowników z dobrym kompem, mnie nie kręci w kółko zabijanie jakiś tam potworów. Bez obrazy dla fanów Dooma 3 poprostu takie mam zdanie
A mi się wydaje że to będzie lipa... moze grafika będzie przyciągać ale uzytkowników z dobrym kompem, mnie nie kręci w kółko zabijanie jakiś tam potworów. Bez obrazy dla fanów Dooma 3 poprostu takie mam zdanie
Jestem tego samego zdania
Wole bardziej symulacje pola wlaki (I NIC NIE POBIJE FLASHPOINTA no może Flashpoint 2 )
Ciekawe co po Doom 3 co się pojawi Stalker czy Half_Life 2?
----------------------------------------------------------------------
12:29
Takie wymagania będzie miał half_life 2:By grać "komfortowo", w swoim blaszaku należy posiadać procesor z zegarem 2,4GHz, 512MB pamięci oraz kartę wspierającą DX 9.0 (FX5700 i Radeon 9600PRO). Jednakże posiadacze słabszych maszyn nie powinni się martwić i od razu biec do sklepu po nowe części, gdyż minimum jest procesor taktowany 1,2GHz, 256MB pamięci RAM oraz karta zgodna z DX 7 (nowsze też wchodzą w grę ).
--------------------------------------------------------------------
[edit by FLM]
Ale cos na odmozdzenie od czasu do czasu sie przyda
Hehe do tego idealny jest Painkiller - i do tego o wiele tanszy, a sieczka maksymalna, klimacik tez jest choc napewno nie taki jak w doom'ie. No nic - poczekamy, zobaczymy.
Hehe do tego idealny jest Painkiller - i do tego o wiele tanszy, a sieczka maksymalna, klimacik tez jest choc napewno nie taki jak w doom'ie. No nic - poczekamy, zobaczymy.
PK jest super ale szczerze mowiac po pewnym czasie sie nudzi Mam nadzieje, ze kolesie z idSoftware cos wymyslili aby przykuc gracza na dluuuuuuuugie godziny
tesz mam taka nadzieje ale raczej napewno bo po co tyle by zwlekaj ?Po to ze by tylko wypuscic gre poźniej mi się nie wydaje!Wiec raczej gierka musi być extra!W każdym razie trzeba czekać jeszcze
Wszyscy napewno byli juz na tej stronie milion razy ale dla formalnosci ( ) podam. IMO zajefajnie zrobiona Najleprza jaka widzialem Oby gra tez tak powalala
sorry ale... nie mam pojecia jaka grafe bedzie chcial nowy doom. Alphy na oczy nie widzialem. A poza tym skad ja takie rzeczy moge wiedziec. O procku palnolem bo IMHO to by bylo przegiecie gdyby 2.2Ghz nie wystarczylo.
A shacker podawal wymagania sprzetowe, ktore wydaja sie prawdopodobne
podobno na którymś z pokazów uruchamiali gierkę na radku 9700 i nie haczyła... więc sądzę że jak ktoś ma radka 9700 czy coś oferującego podobną wydajność to się nie zawiedzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum